Medlemskap

Medlemskap

Föreningar, organisationer och enskilda personer kan bli medlemmar hos oss och då få sända egna program på vår TV-kanal samt erbjudas en plats i vår webb-TV.


Vi strävar efter att anpassa oss efter våra medlemmar vilket gör att vi alltid arbetar för att ni ska få sända på det viset som ni önskar detta innefattar vilken tid och antal sändningar ni är intresserade av.


För att få sända hos oss krävs det att alla program har en ansvarig utgivare. Vi har en ansvarig utgivare för kanalen men vi eftersträvar att alla medlemmar själva har en ansvarig utgivare som då blir ansvarig för det ni sänder. Det är kostnadsfritt att bli ansvarig utgivare och detta utfärdas av radio och tv myndigheten.


Vi får inte sända någon reklam i vår kanal men man har möjlighet att använda sig av sponsorer för sina program för att öka intäkterna för sitt program. Medlemskap hos oss kostar 600 kr per år och man får efter det sända STIM fria program hos oss. Om man använder sig av upphovsrättslig musik i sina produktioner så tillkommer kostnad för detta.


Det är en väldigt låg kostnad för medlemskap som vi har möjlighet att erbjuda våra medlemmar. Om man jämför med andra lokala TV kanaler i landet så tar dessa mer betalt men vi kan driva vår kanal genom externa kontrakt som gör att vi valt att erbjuda våra medlemmar bättre villkor.


Vi har även möjlighet att låna ut utrustning för inspelning av program. Om man skulle vilja göra live inspelningar som sänds via webben så har vi även lösningar för det. Kanske något för konferensen, evenemanget eller något annat som ni vill tillgänglig göra för flera.


För att bli medlem kan man antingen ansöka via vår webbplats eller kontakta oss via telefon så berättar vi mer och hjälper er att komma igång.

Ansök om medlemskap